| 2021. május. 27. | 1 perc olvasás

Gépkocsijában és lakásán is drogot tárolt

A kapuvári nyomozók egy 43 éves fertőszentmiklósi férfit kábítószer birtoklása vétség elkövetése miatt gyanúsítottként hallgattak ki.

Az egyenruhások Kapuváron, a Vargyas utcában közlekedésrendészeti ellenőrzés céljából állítottak meg egy személygépkocsit 2021. május 26-án 14 óra 5 perckor. Az intézkedés keretében a rendőrök átvizsgálták a gépjárművet, illetve a sofőr ruházatát is. Ennek során a fertőszentmiklósi gépkocsivezető válltáskájában többfajta kábítószergyanús anyagot, illetve ruházatában nagyobb összegű készpénzt találtak. A járőrök a 43 éves férfit elfogták, és a helyi rendőrkapitányságra előállították, ahol vele szemben drogtesztet végeztek, amely metamfetamin, valamint THC hatóanyagokra pozitív értéket mutatott.

A Kapuvári Rendőrkapitányság nyomozói a sofőrt kábítószer birtoklása vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki. Az eljárás keretében a férfi lakásán kutatást tartottak, ahol a rendőrök további kábítószergyanús növényi származékokat és kristályos anyagokat találtak és foglaltak le.

Kattintson egy képre a galériánk megtekintéséhez!

Legnépszerűbb cikkek