| 1 perc olvasás

Gokartverseny Sopronban

A soproni általános iskolák felsősei csaptak össze a gokartfutamokon a soproni Racing Arena Sopron pályáján. A Városi Gokart Versenyt harmadik alkalommal rendezték meg. A legjobbakat oklevéllel és serleggel jutalmazták.


fotó: Griechisch Tamás 

Az időjárás nem kis feladatot állított a kevés rutinnal rendelkező fiatalok elé, ennek ellenére remek futamokat, izgalmas párharcokat hozott a Városi Gokart Verseny. Bálint Ádám, a Soproni Gokart Sportegyesület vezetőedzője is elégedett volt a látottakkal.

"Az esemény célja nem elsősorban a versengés, hanem azoknak a fiatal tehetségeknek a felkutatása, akiknek jó érzékük, affinitásuk van ehhez a sportághoz. Harmadik éve rendezzük meg a megmérettetést a sportág népszerűsítése céljából. A körülmények nehezek voltak az időjárás miatt, de jól megbirkóztak velük a srácok" - tette hozzá a tréner.


fotó: Griechisch Tamás 

A döntők végén a legjobbak elismerése sem maradt el, akiket Csiszár Szabolcs üdvözölt. A gratuláció mellett Sopron alpolgármestere kiemelte: minden sportnak helye van Sopronban.

"Remek példa ez a mai futam, fontos, hogy a kevésbé átlagos sportokat is kipróbálhassák Sopronban. Szeretnénk hagyományt teremteni, és a jövőben is megszervezni a versenyt. Sokat segít ebben Bősze Péter és a Soproni Gokart Sportegyesület is.

fotó: Griechisch Tamás 

A legjobbakat oklevéllel és serleggel jutalmazták. Elsőként Orbán Hugó ért célba.

Kattintson egy képre a galériánk megtekintéséhez!

Legnépszerűbb cikkek