Gyere a hűvösre! - toboroz a Sopronkőhidai Fegyház és Börtön

Biztos állást szeretne, amely kiszámítható jövedelmet és fejlődési lehetőségekben bővelkedő életpályát is nyújt? A büntetés-végrehajtás várja azokat, akik ezekért az előnyökért szívesen csatlakoznának a kötelékébe. Sopronban is lehet jelentkezni.

A Sopronkőhidai Fegyház és Börtön felvételt hirdet hivatásos állományába, felügyelő és művezető munkakörökbe (fogvatartotti munkáltatáshoz). Az intézmény a jelentkezőknek életpálya modellt kínál előre látható előmeneteli rendszerrel. A hosszú távú, biztos munkahely a következő, kiemelkedő bruttó bérezést kínálja: felügyelő esetén 357 ezer Forinttól, művezető esetén 293 ezer Forinttól havonta, a cafeteria összege pedig 200 ezer Forint évente. A büntetés-végrehajtás előrelépési lehetőséget és ruházati ellátást, valamint szállóhely elhelyezési lehetőséget is kínál azoknak, akik csatlakoznak a kötelékükbe.

Az alap felvételi követelmények közé tartozik a magyar állampolgárság, a középfokú végzettség, a büntetlen előélet és az egészségügyi, pszichikai, valamint a fizikai alkalmasság.

Az intézmény a munkavállalói állományába is felvételt hirdetett, fegyveres biztonsági őr pozícióba. A követelmények közé tartozik a minimum 8 általános iskolai végzettség, a magyar állampolgárság és az egészségügyi, pszichológiai alkalmasság, valamint az erkölcsi bizonyítvány. Előnyt jelent a vagyonőri és/vagy fegyvervizsga. A hosszú távú, biztos munkahely a következő bruttó bérezést kínálja: 240 ezer Forint munkabér havonta, illetve 200 ezer Forint cafeteria évente. Az intézmény az egyenruházatot biztosítja, illetve útiköltség térítésben is részesül majd a munkavállaló (tömegközlekedési eszköz esetén 86 %-os költségtérítés, gépjárműnél pedig 15 Ft/km).

A felhívásra jelentkezni lehet önéletrajzokkal a [email protected] e-mail címen, de egy toborzóiroda is várja az elhivatottakat Sopronban, a Várkerület 7. cím alatt – aki ez utóbbi választja, mindenképpen vigye magával az okmányait, az önéletrajzát és a bizonyítvánnyal. Az érdeklődő további felvilágosítást az intézet személyzeti osztályán, munkanapokon 8-14 óráig kérhet a 0699/511-537-es, vagy a 0699/511-538-as telefonszámon.  

Borítókép forrása: gyereahuvosre.hu

(x)

Legnépszerűbb cikkek