| 2017. május. 28. | 1 perc olvasás

Gyerekzsivajjal telt meg a Kodály Zoltán tér

Idén is színes és gazdag kulturális programot szervezett a Jereván lakótelep Településrész Önkormányzata a családoknak a Kodály térre.

A Jereván lakótelep egyik legkedveltebb és legnépszerűbb közösségi eseménye a Gyermeknap, amit a hagyományokhoz híven május utolsó hétvégéjén szerveztek meg a Kodály Zoltán téren.

A gyermekeket színpadi programok várták, de kipróbálhatták egyebek mellett az óriáscsúzdát, az ugrálóvárat az arcfestést és a különböző játékmasinákat is, sőt még a tűzoltó autót is megnézhették testközelből.

A gyermeknap délutánján Dr. Simon István alpolgármester mondott köszöntőt, jó szórakozást kívánva a családoknak és megköszönve a szervezők munkáját, hogy ilyen vidám hagyományt teremtettek a Jereván lakótelepen.

A jelenlévőket a Nagycsaládosok Országos Egyesülete (NOE) Soproni Szervezete elnöke Kárpáti Béla valamin a Részönkormányzat részéről Csiszár Ákos és Magas László önkormányzati képviselők is köszöntötték.

Az eseményen a felajánló támogatóknak köszönhetően nagy értékű díjakkal, tombolasorsolást is tartottak, amelynek hatalmas volt a sikere a gyermekek körében. 


sopronmedia.hu

sopronmedia.hu

sopronmedia.hu

sopronmedia.hu

sopronmedia.hu

sopronmedia.hu

sopronmedia.hu

Legnépszerűbb cikkek