| 2019. december. 10. | 1 perc olvasás

Gyermekek karácsonya Sopronban

Ajándékcsomagokkal és vidám műsorral tette szebbé az adventi időszakot a szerényebb körülmények között élő gyermekeknek Sopron Megyei Jogú Város Önkormányzata. A Liszt Központban rendezett műsor alkalmával fellépett az Aranykapu Gyermekzenekar.

Közel száz gyermeket vártak hétfő délután a Gyermekek karácsonya elnevezésű rendezvényre. Az esemény alkalmával ajándékcsomagot és élelmiszerutalványt vehetettek át a jelenlévő családok a Soproni Önkormányzat jóvoltából.


fotó: Griechisch Tamás

Sopron alpolgármestere köszöntötte a jelenlévő gyermekeket és szüleiket. Csiszár Szabolcs kiemelte, az advent a várakozás időszaka, ilyenkor különösen fontos, hogy mindenki boldogan élje meg a karácsony meghitt ünnepét. Az önkormányzat ehhez nyújt segítséget minden évben.


fotó: Griechisch Tamás

Az ajándékcsomagokat Péli Nikoletta, a Népjóléti Bizottság elnöke és Csiszár Szabolcs alpolgármester adta át az eseményre meghívott családoknak.

A gyerekeknek zenés műsorral kedveskedtek a szervezők, az Aranykau Gyermekzenekar varázsolt vidám hangulatot a Liszt Központ Petőfi termébe.


fotó: Griechisch Tamás

Legnépszerűbb cikkek