| 2019. május. 27. | 1 perc olvasás

Gyermeknap a Jerevánon

Június elsején tartják az idei Városi Gyermeknapot a Jerevánon, a Kodály téren. A megszokottnál is színesebb és változatosabb programok várják a gyermekeket, a családokat az eseményen, amely nem csak a Jereván lakótelep, de az egész város egyik legnépszerűbb és várva várt rendezvénye.

A családok és a gyermekek örömére óriási játékváros épül, lesz játszóvár, csúszda, ugrálóvár, a legkisebbeknek a hagyományos fajátékok parkja, kézműves-sátor és arcfestés, miközben a tombola és más számtalan nagyszerű meglepetés között idén több, nagyon különlegesre is számíthatnak kicsik és nagyok, természetesen mind ingyenesen. – mondta el Tóth Éva önkormányzati képviselő, a Jereváni Részönkormányzat elnöke.

A vidám színpadi műsorok mellett tűzoltó- és rendőrautóba, a Sopronkőhidai Fegyház és Börtön rabszállítójába és mentőautóba is beszállhatnak a gyermekek, ezért az ilyenkor szokásos szirénázás is jelezni fogja, hogy június elseje a gyermekek, egyben a családok napja lesz, amelynek szervezője ezúttal is a Jereván lakótelep Településrészi Önkormányzat.

Legnépszerűbb cikkek