Gyermektábor Harkán – az Exatlon szereplői látogattak térségünkbe

Közönségtalálkozóval egybekötött gyermektábort szervezett Koloszár Enikő. A korábbi fitnesz-világbajnok legutóbb az egyik kereskedelmi tv csatorna ügyességi műsorában szerepelt, egy másik soproni versenyzővel, Csollány Szilveszterrel. A megmérettetés több tagja ellátogatott a harkai gyermektáborba is, akiket a gyermekek kitörő örömmel fogadtak.

Az exatlonos versenyzők Koloszár Enikő meghívására érkeztek a táborba, amelynek összetett programja mellett közönségtalálkozót is szerveztek. „Nagyon készültünk, és vártuk már a tábort, sok kisgyermek jelentkezett rá. A fiatalok alig várták hogy találkozhassanak azokkal, akiket eddig a TV-ben néztek – számolt be stábunknak a szervező. „Egy mini ügyességi pályát is felhúztunk a piciknek, így a versenyzőknek is meg tudták mutatni mit tudnak”.

Meglátogatta a tábort sydney olimpiai bajnoka, a szintén soproni Csollány Szilveszter is. Mint elmondta, nagy öröm számára, hogy ennyi pozitív visszajelzést kap a műsor után. „Nagyon jó dolog hogyha az embert felismerik, szinte mindig boldogan jönnek oda hozzám és kérdeznek a versenyről, sportról. Én pedig szívesen mesélek nekik az élményeimről, tapasztalataimról – mondta el az olimpikon.

A nézők egyik nagy kedvence volt Mórádi Zsolt, a tízszeres kick-box világbajnok. A sportoló először járt Sopronban és környékén, amely nagyon lenyűgözte.
„Nagyon szép környéken élnek Enikőék és Szilveszterék, tele van szebbnél szebb látványosságokkal Sopron és térsége. Minden fontos nevezetességet megnéztünk, a közönségtalálkozón pedig aranyosak voltak a gyerkőcök. Örülök, hogy nekünk versenyzőknek is sikerült pozitív értékeket közvetíteni feléjük – mesélt a küzdősportoló.

A mini akadálypályát a műsor győztese, Busa Gabriella is teljesítette a gyerekekkel, akik végig lelkesítették az egyébként civilben rendőrként tevékenykedő sportolót.

Legnépszerűbb cikkek