| 2018. január. 7. | 2 perc olvasás

GYIK Rendezvényház: A megújulás éve lesz a 2018-as!

Remek évet zárt a GYIK Rendezvényház 2017-ben, hiszen több ezren látogattak el a színes és tartalmas programjaikra, melyekkel sikerült a kisgyermekes családokat is bevonzani az intézménybe. A lendület az idei esztendőben is folytatódik és az épület is megújul.

Az elmúlt esztendő mottója A GYERMEKEK ÉVE volt, amelynek keretben több mint harminc nagyszabású programmal kedveskedtek a családoknak, melyek között volt számos gyermekkoncert, bábszínházi előadás, kiállítás és élőszereplős mesejáték is. A sikert igazolja, hogy szinte minden alkalommal teltházas programok voltak ezek a rendezvények és ami talán mindennél többet jelent, az a gyermekek elégedett és őszinte mosolya volt. - tudtuk meg Orbán Júliától, a GYIK Rendezvényház igazgatójától. 


Visszatekintve a 2017-es évben a gyermek- és családi programok mellett egyéb tartalmas rendezvényekkel is várták az érdeklődőket, hiszen nagysikerű koncerteknek, előadásoknak és sportrendezvényeknek is helyet adtak, amelyek népszerűsége szintén kimagasló volt, hiszen több esetben már jóval a rendezvények előtt a nagy érdeklődés miatt teltházat kellett hirdetni. 


A tavaly meghirdetett GYERMEKEK ÉVE rendezvénysorozat után az idei esztendőt a megújulás évének is lehet nevezni, hiszen az önkormányzat döntése értelmében 2018-ban egy átalakuláson, egy jelentős fejlesztésen esik át a GYIK Rendezvényház. - tudtuk meg Orbán Júliától. Az épületben tavasszal megkezdődik az eneregetikai és homlokzati felújítás, melynek keretében az ajtók és ablakok cseréje is a tervek között szerepel, a teljes ház kifestése mellett - tette hozzá az igazgató- ami hatalmas segítség és öröm, hiszen sokkal modernebb környezetben tudjuk majd fogadni vendégeinket. 

Az idei esztendő terveivel kapcsolatban megtudtuk, hogy a felújítási munkálatok mellett nem lassít a GYIK Rendezvényház szervező csapata és igyekeznek majd a munkálatok alatt is zavartalan kikapcsolódást kínálni az érdeklődőknek.  
 


fotó: Leczovics Zsolt

fotó: Leczovics Zsolt

fotó: Leczovics Zsolt

fotó: Leczovics Zsolt

fotó: Leczovics Zsolt

fotó: Leczovics Zsolt

fotó: Leczovics Zsolt

Legnépszerűbb cikkek