| 2021. január. 30. | 1 perc olvasás

Az éllovast verték a Soproni Tigrisek

A második félidőben fordítva nyert hazai pályán a Soproni Tigrisek férfi NB2-es csoportjában szereplő együttese. A félidő után magukra találtak a házigazdák, és négy pontos, 93-89-es győzelmet arattak a PTE-Peac ellen.

Az éllovassal találkozott a Soproni Tigrisek együttese a bajnokság 13. fordulójában. Az első negyedben négy pontos fórt harccolt ki magának a vendégcsapat, amelyet a második etapban ismét növelni tudtak.

A nagyszünet után azonban megfordult a mérkőzés. A harmadik negyedben tizenkét pontot lefaragott a hátrányából a Sopron, így izgalmas végjáték vehette kezdetét a záró szakaszban. A rutinos gárda azonban lendületben maradt, 23-17-re nyerte a negyedik negyedet, és 93-89-re a mérkőzést.

„Egy nagyon jó csapattal játszottunk ma, akik megmutatták miért vezetik a bajnokságot. Fiatalok, agilisak, és az első két negyedben állva is hagytak minket. A szünet után azonban extra kosarakat szereztünk, és a védekezésünk is összeállt – értékelt a meccs végén Balogh Gergő. A vezetőedző továbbá hozzátette, végig kiegyenlített meccsen, nagyon értékes győzelmet arattak. 
„Az akarat, a szív és a rutin velünk volt az utolsó két negyedben, és egy jó színvonalú meccsen diadalmaskodtunk a listavezető ellen- zárta gondolatait a tréner.

A Soproni Tigrisek felnőttcsapatára jövő héten vár újabb megmérettetés. Február 5-én, a bajnoki rangsor másodikja, az OSE Lions második csapata érkezik a belvárosi sportcsarnokba.

Legnépszerűbb cikkek