| 2023. december. 15. | 1 perc olvasás

Ha hívtok, megyünk, ha hívunk, gyere!

Ismét toborzást szervez a a Soproni Katasztrófavédelmi Kirendeltség. A tűzoltóság mindazok jelentkezését várja, akik elhivatottságot éreznek a szakma iránt. A jelentkezés feltételeiről Molnár Sándor kirendeltségvezető beszélt híradónknak.

Legyen szó tűzesetről, balesetről vagy a viharkárok felszámolásáról, a tűzoltók az év minden napján a lakosság biztonságáért dolgoznak. A Soproni Katasztrófavédelmi Kirendeltség nemcsak a fiatal pályakezdőket, hanem a tapasztaltabbakat is várja az állomány kötelékeibe.

A jelentkezés feltétele a betöltött 18. életév, magyar állampolgárság, büntetlen előélet, valamint minimum szakmunkás iskolai végzettség. A felvételi eljárás egy egészségi, egy-egy pszichikai és egy fizikai alkalmassági vizsgából áll. A kiképzést követően Sopronban és Sopronkövesden látnak el szolgálatot a tűzoltók, 24-48-as szolgálati időrendszerben

mondta el a SopronMédia kérdésére Molnár Sándor. 

A Soproni Katasztrófavédelmi Kirendeltség stabil fizetéssel és különböző kedvezményekkel várja a jelentkezőket. Az elhelyezési körülmények a Rendészeti Integrált Központban kiválóak, így a tűzoltók 21. századi keretek között végezhetik tevékenységüket. Megfelelően felszerelt tanterem, valamint szabadidős és pihenőhelyiségek is várják a leendő tűzoltókat.

Az érdeklődők a +36 99 510-672-es telefonszámon vagy a [email protected] e-mail címen jelentkezhetnek! 

Legnépszerűbb cikkek