Hagyj el egy mikuláscsomagot Sopronban és környékén!

A sok-sok pozitív visszajelzés miatt 2022-ben is elindul a Hagyj el egy mikuláscsomagot! akció Az esemény lényege, hogy december 6-án szebbé tegyük valaki napját, mosolyt csaljunk valaki arcára.

Készíts egy csomagot és hagyd el a parkban egy padon, buszon, vonaton, orvosi váróban, vagy a hivatali folyosó ablakpárkányán, az oviban, a suliban, a bolt mellett, a játszótéren – bárhol, ahol sokszor megfordulsz, ahol sok ember jár és ahol megtalálhatják.

A csomagra írj egy rövid üzenetet pl.: „Én egy elhagyott csomag vagyok. Azért hagytak el, hogy szebbé tegyem a napodat. Vigyél haza! A megtalált csomagról tölts fel egy képet a Hagyj el egy mikuláscsomagot 2022 facebook eseményhez.”

A visszajelzések alapján több száz önkéntes Mikulás fogja járni az ország számos települését, hogy elhagyott csomagjaival szebbé tegye valaki napját. Az akcióhoz többek között Sopron, Fertőrákos, Fertőszentmiklós és Vitnyéd is csatlakozott. A programhoz csatlakozó települések listája folyamatosan bővül, melyet a "Hagyj el egy mikuláscsomagot" Facebook-oldalon lehet nyomon követni. 

A soproni eseményhez az alábbi linken lehet csatlakozni: 

Borítókép; pixabay

Legnépszerűbb cikkek