| 2018. június. 22. | 1 perc olvasás

Hainer István negyedik fotókiállítása a VOLT Fesztivál égisze alatt

Az elmúlt három év minden júniusában a VOLT fesztivál ideje alatt volt látható Hainer István aktuális fotókiállítása a Deák téri VOLT Café kültéri falain, amelyek sorrendben a “Pillanatok és rögzítések” , “dny” illetve a “random” címet viselték. Az idén ismét új kiállítással jelentkezik a jól bevált helyen a fotóművész, akinek szabadtéri tárlata ezúttal a “Becsület” címet kapta.

Hainer István több művészeti csoport tagja, akinek képei javarészt mobillal készülnek és amelyek igazán különlegesek. Az érdekes, látványvilágában és hangulatában talán a sci-fi-t idéző képek nem feltétlen akarnak megfelelni a számítástechnika világában oly gyakori képivilágnak, mégis szabadjára engedi az emberi fantáziát. 

A kiállítás szervezésében fontos szerepe volt Mosonyi Lindának, aki aktív szerepet vállalt abban, hogy a hagyományos tárlatsorozat idén se szakadjon meg.   

A kiállításon 12 db nagyméretű képet tekinthet meg az érdeklődő, amely idén is a VOLT keretein belül ad egy kis extra fűszert a művészetre is nyitott fesztiválozóknak, azonban egész nyáron látható lesz a kávézó területén.  
 

Legnépszerűbb cikkek