Három körözött személyt fogtak el a rendőrök a megyében

Győr-Moson-Sopron megye területén az egyenruhások három körözött személyt fogtak el az elmúlt 24 órában.

A Kapuvári Rendőrkapitányság járőrei igazoltattak egy személyt Kapuváron, a Dr. Lumniczer Sándor utcában 2020. augusztus 27-én 13 óra 5 perckor.  Az intézkedés során megállapították, hogy a 30 éves győri férfi körözését rendelte el a Csornai Rendőrkapitányság bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt. A férfit a rendőrök elfogták, majd a helyi rendőrkapitányságra előállították, ahol a nyomozók gyanúsítottként kihallgatták.

A Győri Rendőrkapitányság járőrei 2020. augusztus 27-én 10 óra 50 perckor Győrben, a Fehérvári úton igazoltattak egy 41 éves győri lakost. Az intézkedés során a rendőrök megállapították, hogy a férfival szemben a Győri Járásbíróság körözést bocsátott ki, ezért őt elfogták, majd a helyi büntetés-végrehajtási intézetbe vitték.

Szintén a győri rendőrök intézkedtek egy szamosszegi férfival szemben 2020. augusztus 27-én 20 óra 45 perckor Győrben, a Mónus Illés utcában. Az ellenőrzés során kiderült, hogy a 38 éves férfit a Mátészalkai Rendőrkapitányság körözi, ezért őt elfogták és a Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság fogdájába vitték.

Címkék: police.hu

Legnépszerűbb cikkek