| 2020. július. 24. | 1 perc olvasás

Három körözött személyt is elfogtak a rendőrök Sopronban egy nap alatt

Győr-Moson-Sopron megyében az elmúlt 24 óra alatt hat körözött személy került rendőrkézre. Hármukat Sopronban fogták el a rendőrök.

A soproni járőrök 2020. július 23-án 7 óra 50 perckor Sopronban, a Csengery utcában igazoltattak egy 33 éves férfit és a vele lévő 42 éves nőt. Ellenőrzésük során kiderült, hogy mindkét személyt körözi a Kőszegi Járásbíróság, ezért őket elfogták, majd a helyi rendőrkapitányságra előállították.

Ugyancsak Sopronban, az Állomás utcában, intézkedtek az egyenruhások egy 23 éves ózdi lakossal szemben 2020. július 23-án 15 óra 30 perckor. Az ellenőrzéskor megállapították, hogy a férfit az Ózdi Rendőrkapitányság körözi, ezért őt elfogták és a Soproni Rendőrkapitányságra előállították.

Győrben, a Király utcában, 2020. július 23-án 10 órakor a rendőrök igazoltattak egy 19 éves férfit. Az adatainak ellenőrzésekor kiderült, hogy a Győri Járásbíróság a körözését rendelte el.

Ugyanezen a napon, 14 óra 10 perckor a járőrök intézkedtek egy 33 éves győri férfivel a Zrínyi utcában, akit a Győri Rendőrkapitányság körözött, valamint Győrújbaráton, 20 óra 10 perckor, egy 32 éves - szintén győri - férfit ellenőriztek, akit a Győri Törvényszék körözött.

A két embert a rendőrök elfogták, majd a Győri Rendőrkapitányságra előállították. Az eljárási cselekmények végrehajtását követően egyik személy a rendőrségről szabadon távozhatott, míg a 19 éves férfit a Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság Fogdájába, a 32 éves körözöttet pedig a Győri Büntetésvégrehajtási Intézetbe vitték.

Borítókép: illusztráció; Forrás: SopronMédia Archív

Legnépszerűbb cikkek