| 2020. február. 26. | 1 perc olvasás

Hasznos bútorokat adományoztak a Soproni Gyógyközpontnak

Pelenkázóasztalokat adományozott az IKEA Industry Sopron a Soproni Gyógyközpont Csecsemő- és Gyermek Osztályának. A hasznos és komfortos bútorok ünnepélyes átadóját szerdán tartották az intézményben.

A rendezvényen kiemelték: a következő gazdasági év tervezése során az IKEA Industry Sopron mindig kiemelt figyelmet fordít arra, hogy támogatni tudjon nemes ügyeket.


fotó: Griechisch Tamás

- Ahogy ezeknél a terveknél lenni szokott, az élet közbeszólt – emelte ki Nardai-Szakály Emese, az IKEA Industry Sopron ügyvezető igazgatója. - Előfordul az, hogy kapunk egy olyan megkeresést, amellyel kapcsolatban ugyan nem volt tervezve semmilyen társadalmi szerepvállalási program az adott évre, mégis úgy érezzük, hogy érdemes segítenünk, mert annak hosszú hosszú távon is lesz hozadéka. Ez történt ebben az esetben is,  így pelenkázóágyakat adományoztunk a Soproni Gyógyközpont Csecsemő és Gyermek Osztálya számára – fejtette ki.

Nardai-Szakály Emese (b)
Nardai-Szakály Emese (b)
fotó: Griechisch Tamás

Az intézmény rendkívül örül az adománynak, ugyanis a komfortos bútoroknak köszönhetően kiváló ütemben tudják folytatni a berendezések szükséges felújítását.


fotó: Griechisch Tamás

fotó: Griechisch Tamás

fotó: Griechisch Tamás

Legnépszerűbb cikkek