| 2017. október. 16. | 1 perc olvasás

Hat éve dobogósok a soproni itf-es hallgatók

A Magyar Ergonómiai Társaság idén már hatodik alkalommal hirdette meg az E2O – Ergonómiai Tervpályázatát a felsőoktatásban tanuló hallgatók számára.

A felhívás sok intézményhez eljutott, számos pályamű érkezett a lehető legváltozatosabb témákban.

A Soproni Egyetem hallgatói ismét az élmezőnyben szerepeltek - ezúttal három harmadéves ipari termék- és formatervező hallgató munkáját jutalmazta a szakmai zsűri.

Szabó Bence (SOE SKK, pályamunka: Drixie -többfunkciós, lakáskiegészítő termék) és Timár István (SOE SKK, pályamunka: UnlimitedCekker) megosztva nyerték el a második díjat.

A zsűri Vass Martina (SOE SKK, pályamunka: Helytakarékos gyermek várósarok) munkáját harmadik díjjal jutalmazta.

Nyereményük értékes szakkönyvekből álló csomag volt, melyet a Magyar Formatervezési Tanács és a Kinnarps Hungária Kft. ajánlottak föl.

Helyezést el nem ért, de a pályázaton indult soproni diákok sem távoztak üres kézzel, a támogatók további felajánlásának köszönhetően ők is gazdagodhattak egy-egy szakkönyvvel.

A díjak átadására 2017. október 10-én, Sopronban került sor. A nyereményeket Dr. Alpár Tibor a Simonyi Károly Kar dékánja, az okleveleket a MET képviseletében Mischinger Gábor és Horváth Péter György adták át a hallgatóknak.


Fotó: Dr. Horváth Tamás

Fotó: Dr. Horváth Tamás

Fotó: Dr. Horváth Tamás

Legnépszerűbb cikkek