Hatalmas összefogás övezi Sopron egyik legnagyobb jótékonysági akcióját

Naponta 300 adag meleg ételt és tartós élelmiszert vehetnek át a rászorulók, nagycsaládosok, és nélkülöző családok a Soproni Szociális Intézmény udvarán felállított sátorban. A Soproni Önkormányzat akciójához cégek, magánemberek, szervezetek és sportegyesületek is csatlakoztak.

December 24-én 10 órakor vette kezdetét a jótékonysági akció a Soproni Szociális Intézmény, Kossuth Lajos utcai épületének udvarán. December 27-ig minden nap 10:00-14:00 óra között, szervezett ciklusokban kapnak meleg ételt és tartós élelmiszert, akik előzetesen regisztráltak.


Fotó: Fodor Regina

Szombaton Sopron és térsége országgyűlési képviselője az átadott meleg étel mellé, jókívánságait fejezte ki a megjelenteknek. Barcza Attila köszönetét fejezte ki minden társadalmi szervezetnek, akik a karácsonyi időszak mellett egész évben részt vesznek valamilyen jótékonysági akcióban. Az ünnepi időszak még inkább ráirányítja a figyelmet a segítségnyújtás fontosságára - tette hozzá Barcza Attila.


Fotó: Fodor Regina

- 1200 adag meleg ételt, 500 élelmiszer és gyümölcscsomagot osztunk ki az akció során. Azoknak az időseknek és rászoruló családoknak, akik nem tudtak eljönni, házhoz szállítottuk a csomagjukat. Fantasztikus, hogy megannyi civil szervezet és magánszemély is csatlakozott hozzánk, így minél több ember, család számára tudjuk szebbé varázsolni a karácsonyt. December 26-án a Soproni Egyetem hallgatói is jelen voltak a jótékonysági eseményen - tudtuk meg Péli Nikolettától, a Soproni Szociális Intézmény vezetőjétől. 


Fotó: Fodor Regina

Az év legnagyobb városi összefogása december 27-én ér véget. Vasárnap a Soproni Szociális Intézmény udvarán felállított sátorban 10 és 14 óra között meleg ételt és tartós élelmiszert vehetnek át azok a  rászorulók, nagycsaládosok, és nélkülöző családok akik előzetesen regisztráltak az akcióra. 


Fotó: Fodor Regina

Fotó: Fodor Regina

Legnépszerűbb cikkek