Határ Bernadett: 2022!

Meghosszabbította szerződését 2022-ig Határ Bernadett, a Sopron Basket játékosa.

Remek sikerszériában van a Sopron Basket, hiszen a női kosárlabda együttes veretlen a hazai pontvadászatban, és az Euroligában is. A csapat ebben az időszakban nélkülözte ugyan centerét, Határt de a csapat korábbi sikerének nélkülözhetetlen tagja volt. Török Zoltán, a Sopron Basket ügyvezetője bejelentette, a válogatott kiválósága 2022-ig meghosszabbította szerződését a címvédőnél.

A csapat weboldalán található közlemény így folytatódik:

"Ahogy azt ügyvezetőnk elmondta, a magyar válogatottnál és csapatunknál is fontos láncszemnek számító Bettivel együtt továbbra is biztosított a stabilitást jelentő magyar mag körüli építkezés. A szezon elején már bejelentésre került csapat-kapitányunk, Fegyverneky Zsófi, és a klubnál otthonra lelt, honi nevelésű Jelena Brooks mellett, a következő szezonban is élő szerződéssel rendelkező Czukor Dalma, Varga Alíz, és Pfeiffer Virág is Gáspár Dávid kezei alatt dolgozhat a zöld-sárga színekért. "

A közleményből továbbá kiderült, a játékos ismét teljes értékű munkát végezhet.
A center a koronavírus okozta szövődmények miatt kényszerpihenőre kellett vonulnia, de az orvosi vizsgálatok megállapították, hogy ismét visszatérhet a parkettre.

Legnépszerűbb cikkek