Határ Bernadett a válogatott keretben!

  2020. október 31. - www.sopronmedia.hu (MTI)

Székely Norbert a női kosárlabda válogatott szövetségi kapitánya kijelölte 18-as keretét, mellyel jövő pénteken vonul edzőtáborba Székesfehérváron. A magyar női kosárlabda-válogatott november 14-én játszik Európa-bajnoki selejtezőt Hollandiában. A Sopron Basketból Határ Bernadett került a szűk keretbe.

A magyar szövetség tájékoztatása alapján a csapat a járványhelyzet miatt már az edzőtáborban is szigorú egészségügyi előírások szerint készül a fontos csoportmérkőzésre.

Magyarország Hollandiával és Szlovákiával szerepel egy csoportban, eddig egy győzelem (Szlovákia ellen) és egy vereség (Hollandiától) a mérlege. A Nemzetközi Kosárlabda Szövetség (FIBA) döntésének értelmében úgynevezett buborékban, azaz járványügyi szempontból védett helyen rendezik meg az Eb-selejtezők novemberi mérkőzéseit. A magyarok csoportja Amszterdamban szerepel, ahol Székely Norbert együttese a házigazda ellen lép pályára november 14-én.

A magyar keret:
Pusztai Petra (DVTK), Kiss Virág (PEAC), Dombai Réka (Győr), Dubei Debóra (Győr), Raksányi Krisztina (klub nélkül), Kányási Veronika (DVTK), Goree Cyesha (Szekszárd), Studer Ágnes (Szekszárd), Aho Daniela (DVTK), Török Ágnes (Győr), Lelik Réka (Csata), Horváth Bernadett (Csata), Weninger Virág (Győr), Kiss Angelika (DVTK), Bálint Réka (Szekszárd), Határ Bernadett (Sopron), Zele Dorina (Szekszárd), Barnai Judit (Győr)

 

 

borítókép forrása: internet

Kérem, várjon... Kérem, várjon...