Hatodszor tartottak kispályás labdarúgótornát Undon- fotók

Változatos családi programkavalkád és főzőverseny is kísérte a VI. Impulzus-InfTech.hu Kispályás Labdarúgótornát Undon szombaton.

A községi szabadidős programon kicsik és nagyok egyaránt jól érezhették magukat. A kispályás mérkőzések mellett- amelyeken a hőség ellenére is lendületes csatározások zajlottak - ügyességi versenyek, kutyás bemutató várta az érdeklődőket. A családi nap vendégei a rendőrök és a mentők munkájába is bepillantást nyerhettek, továbbá tűzoltó, valamint hadijáték és légtánc bemutatót is élvezhettek, illetve a repülőmodellezésből is kaphattak ízelítőt. A legkisebbek egyebek mellett az ugrálóvár, a kisvonat és arcfestés lehetőségei közül választhattak. Azoknak a csapatoknak, akik részt vettek a gulyáslevesfőző versenyen, a fő alapanyagokat biztosították a szervezők, az ételek további ízesítésnek pedig csak a fantázia szabhatott határt.


fotó: Griechisch Tamás

A tornára ismét összeállt és végül nyert a polgármesterek labdarúgó csapata, melynek tagja Barcza Attila, Sopron és térsége országgyűlési képviselője is. A sporteseményen 17 környékbeli polgármester vett részt, többen szurkolóként, és több mint tízen játékosként. A polgármesterek csapata ősszel lép pályára legközelebb a Parlament válogatottja ellen, Budapesten.

Tekintse meg a hangulatos családi napról készült galériánkat:

Kattintson egy képre a galériánk megtekintéséhez!

Legnépszerűbb cikkek