Hercegek, hercegnők és műkincsvadászok is lehetnek a gyermekek Eszterházán

Műkincsekre vadászhatnak, és barokk ruhás „hercegként” vagy „hercegnőként” fedezhetik fel az Esterházy-kastélyt a gyermekek az Eszterháza Kulturális, Kutató- és Fesztiválközpont Közhasznú Nonprofit Kft. napközi táboraiban.

Élet a Pál-majorban

Levendulaszüreten, gyógynövénytúrán, rózsakerti sétán és kosztümös kastélylátogatáson ismerkedhetnek meg a kis „hercegek” és „hercegnők” Eszterháza barokk-rokokó park- és tájegyüttesével az „Élet a Pál-majorban” napközi tábor foglalkozásain. A tábor 2021. június 21-től 24-éig, hétfőtől csütörtökig tart. Regisztrálni június 16-áig, szerdáig lehet a [email protected] e-mail címen. Részletek: http://eszterhaza.hu/programok/let-a-pal-majorban-napkozi-tabor-eszterhazan.

Műkincsvadászat 

Régészkedés, a régészettel és a műtárgyvédelemmel való ismerkedés, kalandtúra, íjászat és műhelymunka is várja a gyermekeket a fertődi Esterházy-kastély „Műkincsvadászat” napközi táborában. A 2021. július 26-tól 29-éig, hétfőtől csütörtökig tartó táborba 2021. július 19-éig, hétfőig lehet regisztrálni a [email protected] e-mail címen. Részletek: http://eszterhaza.hu/programok/mukincsvadaszat-napkozi-tabor-eszterhazan.

Mindkét táborban - ahova 6-16 éves gyermekek jelentkezését várják -, ebéd is biztosított.

Címkék: Eszterháza

Legnépszerűbb cikkek