| 2021. február. 3. | 1 perc olvasás

Hét körözött férfit fogtak el Győr-Moson-Sopron megyében egy nap alatt

Köztük volt egy 52 éves soproni lakos, akinek a Soproni Rendőrkapitányság rendelte el a körözését.

A rendőrök egy győri üzem telephelyén igazoltattak 2021. február 2-án 6 óra 23 perckor egy 62 éves román állampolgárt, akiről az adatainak ellenőrzésekor kiderült, hogy a román rendőrség nemzetközi elfogatóparancs alapján körözi. Később a délutáni és esti órákban Győrben még további két férfiról, egy 26 éves keszthelyi, illetve egy 47 éves gyömörei lakosról állapították meg a járőrök, hogy körözés alatt állnak. Egyiküket a Keszthelyi, míg az utóbbit a Győri Rendőrkapitányság kereste. Mindhármukat elfogták, majd a helyi rendőrkapitányságra történt előállításukat követően őrizetbe vették őket.  

Ugyanazon a napon a délelőtti és kora délutáni órákban a hegyeshalmi vasútállomáson, illetve a K2 határátlépési ponton további négy embert fogtak el a mosonmagyaróvári rendőrök. Köztük egy 62 éves győri lakost, aki ellen a Győri Járásbíróság bocsátott ki elfogatóparancsot, egy 24 éves szanyi férfit, akit a Győri Törvényszék Büntetés-végrehajtási Csoportja keresett, és egy 52 éves soproni lakost, akinek a Soproni Rendőrkapitányság rendelte el a körözését. Rajtuk kívül a Hegyeshalom K2 Határátkelőhelyen egy 24 éves budapesti férfit is igazoltattak az egyenruhások. Az adatainak ellenőrzésekor megállapították, hogy a férfi ellen a Budapesti Rendőr-főkapitányság hat elfogatóparancsot adott ki.

A mosonmagyaróvári rendőrök mindegyiküket elfogták, majd a rendőrkapitányságra történt előállításukat követően, egyiküket a büntetés-végrehajtási intézetbe vitték, a többieket pedig őrizetbe vették.

Legnépszerűbb cikkek