| 2022. január. 13. | 1 perc olvasás

Hét körözött rendőrkézen

A Győr-Moson-Sopron megyei rendőrök az elmúlt 24 órában hét, körözés hatálya alatt álló személlyel szemben intézkedtek, akik közül négyen a megyei rendőr-főkapitányság fogdájában kötöttek ki.

Sopronban, a Kossuth Lajos utcában igazoltattak az egyenruhások 2022. január 12-én 7 órakor egy 56 éves férfit, aki ellen a helyi rendőrkapitányság körözése volt érvényben.

Ugyanezen a napon 12 óra 50 perckor Ivánban, a Kápolna utcából állítottak elő egy 35 éves férfit, a Rózsa utcában pedig 13 óra 25 perckor egy 45 éves helyi férfival szemben intézkedtek a járőrök, mivel mindkettőjüket a Győri Járásbíróság körözte.

A három körözött férfit az egyenruhások a rendőrségre előállították, majd meghallgatásukat követően – miután az előzőleg kiszabott pénzbírságot a helyi postahivatalokban befizették – szabadon bocsátották.

Sopronban, az Állomás utcában igazoltattak a rendőrök 14 óra 36 perckor egy 54 éves férfit, aki ellen a helyi rendőrkapitányság által kiadott körözés volt érvényben. A helyi lakost az egyenruhások elfogták, előállították, majd a Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság fogdájára vitték.

A járőrök Fertőszentmiklóson intézkedtek 15 óra 10 perckor egy 23 éves helyi férfivel szemben, akit a Soproni Rendőrkapitányság körözött, ezért őt elfogták, majd előállították, és meghallgatását követően a Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság fogdájába kísérték.

Legnépszerűbb cikkek