| 2021. április. 1. | 1 perc olvasás

Húsvét alkalmából ismét adományozott a rászorulóknak a Soproni Szociális Intézmény

Az ünnepek közeledtével ismét gondolt a nélkülözőkre a Soproni Szociális Intézmény. Tartós élelmiszereket és védőeszközöket is osztottak csütörtök délután a központ udvarán, a Kossuth Lajos utca 10. szám alatt.


fotó: Griechisch Tamás

„Adni és segíteni jó!” – ennek a gondolatnak a jegyében szervezett jótékonysági ételosztást a Soproni Szociális Intézmény még karácsonykor hatalmas társadalmi összefogással. A nagycsaládosok, rászorulók, nélkülözők számára előzetes regisztrációt követően melegételt és tartós élelmiszercsomagokat adtak át. Összesen 1200 adag melegételt és 500 tartós élelmiszer-csomagot vehettek át a nehéz helyzetben élők december 24. és 27. között. A közelgő húsvéti ünnepekre is készült az intézmény – csütörtökön ismét tartós élelmiszereket és védőeszközöket osztottak a nélkülözőknek.

 -Tavaly karácsonykor már volt egy hasonló jótékonysági akciónk, és úgy gondoltuk, hogy a húsvéti időszakban is jó lenne az embereknek kedveskedni – avat be a részletekbe Péli Nikoletta, a Soproni Szociális Intézmény igazgatója. – Előzetes regisztráció alapján a Major köz 3. szám alatt vehették át a nagycsaládosok, rászorulók és nélkülözők az adományjegyeket. A tartós élelmiszercsomagot és védőeszköz-felszerelést a Kossuth Lajos utcai központunkban osztottuk ki nekik, természtesen ügyelve a protokolláris szabályok betartására.”

A tartós élelmiszerek mellett húsvéti ajándékokkal – sonkával, kaláccsal és csokoládényuszival - is meglepték a regisztráltakat.

Kattintson egy képre a galériánk megtekintéséhez!

Legnépszerűbb cikkek