A hagyományos ételosztáson közel 150 család kapott kalácsot, gulyáslevest és gyümölcsöt. A jótékonysági programban aktívan részt vett a Soproni Szakképzési Centrum Vendéglátó, Kereskedelmi Technikuma – a szakács és cukrász tanulók főzték a tartalmas egytálételt, és sütötték a húsvéti kalácsot. A centrum főigazgatója, Kuntár Csaba is segítő jobbot nyújtott az ételosztásban.
A Soproni Szociális Intézmény igazgatójaként mindig kiemelten figyeltem, hogy húsvétkor és karácsonykor ételosztást szervezzünk az arra rászorultaknak. Az idei húsvéti ételosztás akcióhoz az Idős Emberek Gondozásáért Alapítvány, a Szakképzési Centrum és a Hit Gyülekezete is csatlakozott. Egy tál meleg étellel, kaláccsal és gyümölccsel várjuk a nélkülözőket
– nyilatkozta Péli Nikoletta, a Soproni Szociális Intézmény leköszönő igazgatója.
/https%3A%2F%2Fadmin.sopronmedia.hu%2Fuploads%2F20250417%2520h%25C3%25BAsv%25C3%25A9ti%2520%25C3%25A9teloszt%25C3%25A1s%2FDSC01355.jpg)
/https%3A%2F%2Fadmin.sopronmedia.hu%2Fuploads%2Ffiles%2Fbb%2Fbc%2Fdsc01335.jpg)
/https%3A%2F%2Fadmin.sopronmedia.hu%2Fuploads%2Ffiles%2F96%2F2e%2Fdsc01331.jpg)
/https%3A%2F%2Fadmin.sopronmedia.hu%2Fuploads%2Ffiles%2F75%2F31%2Fdsc01300.jpg)
/https%3A%2F%2Fadmin.sopronmedia.hu%2Fuploads%2Ffiles%2F72%2F65%2Fdsc01302.jpg)