| 1 perc olvasás

Húsvéti készülődés Balfon

Húsvéti programokkal várták a családokat csütörtökön Balfon, a József Attila Művelődési Házban. Az eseményen tojásfestéssel, népi játékokkal és elrejtett fészkekkel is készültek a szervezők. A rendezvényen Péli Nikoletta önkormányzati képviselő, a részönkormányzat elnöke is részt vett.

A magyar kormány és az önkormányzat támogatásával az elmúlt években számos fejlesztés valósult meg Balfon, melyek célja, hogy az itt élők és a látogatók is minőségi keretek között, egészséges környezetben tölthessék szabadidejüket.

fotó: Rombai Péter 

A többi között megújult a József Attila Művelődési Központ külső környezete, valamint az intézmény udvarán közösségi tereket is kialakítottak. Kisbalfon szabadidőparkot hoztak létre, ahol új játszóeszközöket helyeztek el, mellette pedig egy piknikterület létesült, esőbeállóval, kerékpártárolókkal.

fotó: Rombai Péter 

Megvalósult a Balfi buszforduló környezetrendezése. Ennek során új zebrákat festettek fel, megújultak a zöldfelületek és új utcabútorok díszítik a környezetet. A Balfi ivókút környékén utcai bútorokat, padokat, asztalokat, kerékpártárolókat helyeztek el. A kút melletti területen az egészséget szolgáló fitneszparkot alakítottak ki 6 db edzőeszközzel.

fotó: Rombai Péter 
fotó: Rombai Péter 

 

Kattintson egy képre a galériánk megtekintéséhez!

Legnépszerűbb cikkek