| 2019. április. 19. | 1 perc olvasás

Húsvéti meglepetés a Soproni Gyógyközpontnak

Hat jókora doboznyi ajándékkal, plüssállatokkal és édességekkel lepték meg a Soproni Gyógyközpont Csecsemő- és Gyerekosztályán lábadozó apróságokat. A Bánfalvi Hagyományteremtők Köre Egyesület és a Szilvia gyermekfelügyelet húsvét alkalmából csalt mosolyt a gyermekek arcára.

- Húsvét alkalmából elhatároztuk, hogy ajándékokat gyűjtünk a kórházban gyógyuló gyermekek számára - mondta Kőfalvi Julianna, a Bánfalvi Hagyományteremtők Köre Egyesület elnöke. - Miután meghirdettük a gyűjtést, rengetegen hoztak felajnálást, ezért hamar összegyűlt hat jókora doboznyi adomány. Ezeket egyesületünk tagja nyuszijelmezben vitte be az apróságok szobájába - osztotta meg velünk az elnök, aki hozzáfűzte: mindezzel az a céluk, hogy a gyermekek minél gyorsabban gyógyuljanak. Az egyesület tagjai hálájuk jeléül az osztály dolgozóit egy ajándékkosárral lepték meg, amiért önzetlenül, még az ünnepek során is segítenek.


fotó: Griechisch Tamás

fotó: Griechisch Tamás

- Köszönjük szépen ezt a nemes gesztust, a gyermekeknek és nekünk is sok örömet okoznak ezzel - emelte ki Gedéné Hadarits Ilona, a Soproni Erzsébet Oktató Kórház és Rehabilitációs Intézet Csecsemő- és Gyerekosztályának vezető ápolója. - Mi a gyermekekért vagyunk, és örülünk annak, hogy a munkánkat többen is elismerik és segítik, akik adományokat nyújtanak az osztályunknak - fűzte hozzá.


fotó: Griechisch Tamás

fotó: Griechisch Tamás

Legnépszerűbb cikkek