| 2023. február. 7. | 1 perc olvasás

Húzós hajrá következik a Sopron Basketnél

A Sopron Basket tagjai a válogatott selejtezők miatti szünetet kihasználva most kisebb pihenőre vonulnak el, melyre szükségük is lesz a szezon célegyeneséhez érkezve.

Nem mindenki tudja azért családi környezetben az energiacellák feltöltésére használni az elkövetkező egy hetet, hiszen Varga Alíz a magyar, Dragana Stankovic a szerb válogatott felé vette az irányt. Ők csak február 13-án térnek vissza Sopronba. A többiek február 8-án és 9-én állnak újra munkába.

Remélhetőleg mindenki újult erővel tudja folytatni, hiszen reményeink szerint április végéig nem lesz megállás. A szünet után február 16-án lépünk először pályára a Magyar Kupa negyeddöntőjében, amikor a Szekszárd együttesét fogadjuk hazai környezetben. Remélhetőleg sikeresen vesszük az akadályt, és akkor március 9-10-én ott leszünk a négyes döntőben, melynek a Novomatic Aréna ad otthont. Amennyiben az Euroliga alapszakaszból hátralevő két forduló során bebiztosítjuk helyünket a csoport első négy együttese között, akkor a kupa döntője utáni kedden, március 14-én már az Euroliga negyeddöntőjében vár ránk a következő kemény feladat. Közben a bajnokság alapszakaszának hajrájában is helyt kell állnunk, ahol a Miskolc, a Szekszárd, a Győr és a Pécs jön szembe, ebben a sorrendben. Ráadásul ezek közül csak a szekszárdiakat fogadjuk február 26-án, vasárnap 14.05 órakor (M4Sport+), a többiekhez mi utazunk. Nagy a tülekedés a minél előkelőbb helyekért, reményeink szerint jó pozícióból vághatunk majd neki a rájátszásnak, mely a március 25-i utolsó forduló után, 28-án, kedden rajtol. Április végén pedig már az is kiderül, ki lesz a bajnok.

Borítókép: Tóth Zsombor/Sopron Basket

Legnépszerűbb cikkek