| 2018. április. 22. | 1 perc olvasás

I. Soproni Boii Kelta Nemzetközi Küzdősport gála!

A Krasznai Sportcsarnok adott otthont az I. Soproni Boii Kelta Nemzetközi Küzdősport Gálának. A szombati rendezvény fővédnöke Dr. Hende Csaba, a korábbi honvédelmi miniszter volt.

A nemzetközi tornára Szlovákiából, Ausztriából és Magyarországról érkeztek sportolok, de valójában 5 nemzet képviseltette magát. Gőgh Zoltán, a Krav Maga SC Sopron alapítója és vezető instruktora elmondta, hogy egy évvel ezelőtt kezdték szervezni a gálát, és a rengeteg munkával egy színvonalas eseményt alkottak meg. A szervező hozzátette: szeretnék minden évben megrendezni a küzdősport gálát.

Az eseményen részt vett Barcza Attila képviselő is, aki kiemelte: nagy öröm, hogy Sopron egy ilyen volumenű sporteseménynek adhat otthont.


fotó: Griechisch tamás

Az eseményen több hazai csapat is  képviseltette magát: Gyevát Gyula Ökölvívó Iskola Egyesület, a Növényi Sportakadémia SE. Sopron, Fitt-Iron Fist Gym Vienna, Fitt-box Kőszeg is Sopronba látogatott.

A gálán a jótákonyság sem maradhatott el: az est bevételét a Soproni Múzeum részére ajánlják fel a szervezők, a kelta ásatások támogatására. 


fotó: Griechisch tamás

Az I. Soproni Boii Kelta Nemzetközi Küzdősport Gálán fellépett a Dirty Dance Sopron, az estet a Budapest Highlanders Pipe Band képviseletében Jarabek Imre dudaszóval nyitotta meg.

Három műfajban mérkőzhettek meg a versenyzők: ökölvivásban, Combat Oriental K1-ben és MMA-ban voltak küzdelmek, illetve zárásként WFC amatőr nemeztközi bajnoki ővért ment a küzdelem.

A gálán részt vett Csiszár Szabolcs sportfelügyelő is.

Kattintson egy képre a galériánk megtekintéséhez!

Legnépszerűbb cikkek