| 2018. június. 16. | 1 perc olvasás

Icebug Sopron Trail: Remek idő, csodálatos környezet, sok induló!

Negyedik alkalommal került megrendezésre az Icebug Sopron Trail futóverseny, amelynek idén is a brennbergi csodálatos környezet adott otthont.

Az egyre népszerűbb brennbergi terepfutó versenyt először 2015-ben rendezték meg, amelynek akkori hagyományteremtő szándéka mára teljes bizonyosságot nyert, hiszen a hétvégén negyedik  alkalommal megrendezett ICEBUG SOPRON TRAIL hatalmas érdeklődés és magas résztvevői létszám mellett került lebonyolításra.

A verseny illetve túraszámok többnyire erdei utakon -  néhol letérve a használatban lévő utakról - a terep szépségeit megmutatva, futható erdőben került megrendezésre. Az útvonalat jól látható jelzésekkel jelölték a szervezők és az ellenőrző pontokon versenybírók segítettek az SI rendszer használatában és a továbbhaladásban egyaránt.

A rendezvény célja a kezdetek óta nem változott, ami a versenyzés biztosítása mellett elsősorban a terepfutás népszerűsétésre fókuszál az mellett, hogy közelebb is hozza a résztvevőket a Soproni-hegység vadregényes tájaihoz.
  

Az érdeklődők illetve a nevezők száma a szervezők várakozásait is felülmúlták, hiszen több százan indultak a különböző kategóriákban és örömteli volt, hogy egyre több gyermek vett részt a sporteseményen. A program során azonban nem csupán a terepfutáson lehetett részt venni, hanem lehetőség volt túrázásra is.

A szervezők nagy gondot fordítottak a résztvevők teljes tájékoztatására a lebonyolítás során valamint minden beérkezőnek emlékéremmel is készültek. A kategóriánkénti dobogósokat külön is köszöntötték, akik az elismerés mellett különböző ajándékokat is kaptak. 

Legnépszerűbb cikkek