| 2018. augusztus. 13. | 2 perc olvasás

Idén is a munkában hisznek!

A mai nappal a 2018/2019-es szezon felé fordult a Sopron Basket együttese. A klub a reggeli edzést követően Média Napon látta vendégül a szépszámban megjelent újságírókat.


fotó: Leczovics Zsolt

A mozgóképi visszaemlékezést követően Török Zoltán ügyvezető kért szót, aki beszélt a játékosállományról, a kisebb változásokról, illetve a célokról is. Utóbbiakkal kapcsolatban elmondta, hogy egy cél van, még a tavalyinál is több munkát elvégezni: „Az elvégzett munka az, amiben hiszünk, és reméljük az eredményeket!” 

 


fotó: Leczovics Zsolt

Roberto Iniguez vezetőedző vette át a szót, aki kiemelte: „A történelmi szezon után sem szabad elfeledkezni arról, kik vagyunk, honnan jöttünk, milyen munkát végzünk. Nap, mint nap egymást segítve kell dolgoznunk, fejlődni egyénileg, és csapat szinten is. Hiszem, hogy a kemény munka mindig eredményre vezet. Nagy a felelősségünk! Minden nap a legjobbunkat kell nyújtani, az edzéseken és a mérkőzéseken egyaránt, hogy megfeleljünk a környezetünknek, szurkolóinknak, támogatóinknak, a klubnál dolgozóknak. Ez a mi utunk!” - zárta gondolatait a szakvezető. 

 


fotó: Leczovics Zsolt

Fegyverneky Zsófia csapatkapitány megerősítette, "a munkára kell koncentrálni, nem a számszerű eredményekre. Kiemelte a fiatal játékosok fejlődését, akik már tavaly is sokat léptek előre, és úgy látja, olyan fiatal mag van születőben, mely a jövőben nagy dolgokat vihet véghez. Reményét fejezte ki hasonló érzésekkel fejezhetik be az idei szezont is, mint a tavalyit!” – zárta gondolatait a csapatkapitány.  

A csapat a következő két hétben fizikális felkészítésen vesz részt, majd a hónap végén kezdetét veszik a felkszülési talákozók. 

Menetrend
Augusztus 29., szerda 18.00 Sopron Basket - Piestanske Cajky 
Szeptember 1., szombat 18.00 Sopron Basket - CMB CARGO UNI Győr 
Szeptember 5., szerda CMB CARGO UNI Győr - Sopron Basket (Fűzy Ákos-Tapodi Péter Emlékmérkőzés) 
Szeptember 7., péntek Piestanske Cajky - Sopron Basket 
Szeptember 14-16. ZVVZ USK Praha - Sopron Basket 
Szeptember 24-26. UMMC CUP, Jekatyerinburg

Legnépszerűbb cikkek