| 2016. augusztus. 10. | 1 perc olvasás

Idén is működik a beléptető rendszer a Swietelsky-Soproni VSE meccsein

Az MLSZ előírásainak megfelelően a Swietelsky-Soproni VSE bevezette a beléptető-rendszert, amely a tavalyi szezon utolsó mérkőzése óta működik a soproni városi stadionban. Emiatt az idei bajnokság hazai meccsein is hosszabb a bejutás időtartama, ezért a klub továbbra is arra kéri szimpatizánsait, hogy időben érkezzenek a mérkőzésekre.

A városi stadion beléptető rendszere a tavalyi szezon utolsó, Kisvárda elleni mérkőzése óta működik élesben. A rendszer lényege, hogy csak valamilyen személyazonosságot igazoló dokumentum bemutatása után lehet belépőjegyet vásárolni. A Sportörvény előírásainak megfelelően a klub minden mérkőzésre a vásárló személyes adatait tartalmazó, egyedi jegyet bocsát ki, amely tartalmazza a jegy tulajdonosának nevét, születési helyét és idejét. Az adatok felvétele, a jegy kinyomtatása és a pénzkezelés kb. 2 percet vesz igénybe vásárlásonként. Ez természetesen lassabb bejutást tesz csak lehetővé.

Pöltz Róbert, a Soproni Vasutas Futball Kft. ügyvezető-igazgatója.
Pöltz Róbert, a Soproni Vasutas Futball Kft. ügyvezető-igazgatója.
fotó: Leczovics Zsolt

„Ismételten arra kérjük szimpatizánsainkat, hogy időben érkezzenek a mérkőzésekre. A klub mindent megtesz a gördülékeny beléptetés érdekében, de a jegyek kiadása miatt a meccsek előtti percekben feltorlódhat a sor. Elég csak a megszokottnál 15-20 perccel korábban kijönni, így megelőzhető a sorban állás” – mondta Pöltz Róbert, a klubot üzemeltető Soproni Vasutas Futball Kft. ügyvezető-igazgatója.

Pöltz Róbert hozzátette: azt javasolja a szurkolóknak, hogy belépőjegyüket váltsák meg elővételben, ill. vásároljanak jelentős kedvezményt biztosító szezonbérletet. Erre lehetőség van a klubirodában, valamint a soproni vasútállomás Utascentrumában is.

A Swietelsky-Soproni VSE legközelebb most vasárnap, augusztus 14-én, este 7 órától játszik hazai pályán a Szolnoki MÁV FC ellen.

Legnépszerűbb cikkek