| 2022. szeptember. 24. | 1 perc olvasás

Idén is népszerű volt a Három a Károly futóverseny

Immár kilencedik alkalommal rendezte meg szombaton a Shotokan Tigrisek Sportegyesület a Három a Károly elnevezésű terepfutó versenyét, amelynek távjait ezúttal is sokan teljesítették.

A terepfutás népszerűsítése és a versenyzés lehetőségének biztosítása a kezdők számára is – ez a célkitűzése immár kilencedik éve a Shotokan Tigrisek Sportegyesület által szervezett a Három a Károly futóversenynek. A megmérettetésen különböző távokon és kategóriákban lehetett nevezni.  A versenyen közel hetvenen vettek részt. 
- Bár idén kevesebb volt az előregisztráció, de a helyszíni nevezések ezt kárpótolták. A félmaratonon és a gyerekfutáson is többen vettek részt idén, és a tavaly indított kutyás kategória is népszerű volt. Jövőre lesz a verseny jubileuma, arra még több újítással készülünk – mondta el Lederer György, a verseny főszervezője.

 

Fotó: Griechisch Tamás

A versenyen váltó kategóriában rajthoz állt az önkormányzat csapata is, Magas Ádám és Abdai Zsolt önkormányzati képviselők, valamint Csiszár Szabolcs részvételével. Az alpolgármester köszönetet nyilvánított a színvonalas versenylebonyolításért a Shotokan Tigrisek Sportegyesületnek. – Egy ilyen futóversenyt megszervezni kemény munka. A helyszín is kiváló, Sopronnak remek környezeti adottságai vannak: itt, a Soproni-hegységben olyan túra- és futó útvonalak vannak, amelyeket nagyon jól ki lehet használni – emelte ki Csiszár Szabolcs alpolgármester. 

Fotó: Griechisch Tamás


 

Kattintson egy képre a galériánk megtekintéséhez!

Legnépszerűbb cikkek