| 2022. augusztus. 29. | 1 perc olvasás

Idén is nyílt nap a Soproni Petőfi Színházban

A tavalyi nagy sikerre való tekintettel idén is megrendezik a Soproni Petőfi Színház nyílt napját és az évadnyitó GálaEstet!

Szeptember 3-án, a nyílt napon számos izgalmas programmal várják a színház kedvelőit 10 órától. A megszokott kulisszajárás mellett, (ami 10 órától óránként indul /regisztráció a helyszínen/) gyerekprogramokkal, kakaóbárral, rejtélyekkel várnak mindenkit a színházban.

Egy rejtvénysorral készülnek azok számára, akik egyéni bejárással szeretnék felfedezni a belvárosban az évad kincseit. A megfejtők között a GálaEsten értékes ajándékokat sorsolnak ki.

Idén külső helyszínekkel is kibővül a program. Taschner Tamás vezetésével városi sétán A közönség évada titkaiba avatnak be. Indulás a színház elől 10 órakor.

A Kultúrpresszóban két program is várja majd a nagyérdeműt, 10:30-tól színházi stílustanácsadás a divat kedvelőinek és 11 órától filmzenék is megszólalnak a Liszt Ferenc Szimfonikus Zenekar kamarazenekarától.

A tavaly meghirdetett Kabalapályázatot most végre egy kiállítás keretében is megnézheti a közönség a Mária-szobornál szombaton délelőtt 10 órától.

Szeptember 3-án 20 órakor várnak mindenkit a Színházi Gálaestre a Mária-szobornál!

A GálaEsten adnak a kedves közönségnek egy kis ízelítőt A közönség évadából, majd elhozzák a nagy kedvenceket, rendkívüli slágerekkel készülnek, remek művészekkel és vendég előadókkal! A GálaEsten hirdetik ki a közönségkutatás kitöltői közül a nyerteseket, és aki aznap vásárolt bérletet a 2022/23-as évadukra, azok közül is néhány szerencsés ajándékkal távozhat.

A rendezvényen való részvétel ingyenes.

A képek a tavalyi GálaEsten készültek.

 

Kattintson egy képre a galériánk megtekintéséhez!

Legnépszerűbb cikkek