Idén is sokan teljesítették a Három a Károly futóverseny távjait

  2020. szeptember 26. - www.sopronmedia.hu

Hetedik alkalommal rendezte meg szombaton a Shotokan Tigrisek Sportegyesület a Három a Károly elnevezésű terepfutó versenyét, amelyet az esős, borongós őszi idő ellenére is sokan teljesítettek.

A terepfutás népszerűsítése és a versenyzés lehetőségének biztosítása érdekében idén is megrendezte a Shotokan Tigrisek Sportegyesület a városi Sportfelügyeleti csoport támogatásával a megmérettetést, amelyen a résztvevők választhattak a 21 kilométeres, vagy a tíz kilóméteres táv megtétele mellett. Utóbbit egyéniben és váltóban is teljesíthették - mondta Lederer György, a versenybizottság tagja.

A borongós, hidegebb és esős őszi idő ellenére sokan vettek részt a versenyen, amelyen a szervezők ügyeltek a járványügyi szabályok betartására. Egyebek mellett a regisztrációs pontokon hőt mértek, a segítők maszkot viseltek, fertőtlenítőket helyeztek ki és kérték a megfelelő távolságtartás betartását a regisztrációnál és az eredményhirdetésnél is.

fotó: Griechisch Tamás

A versenyen idén is részt vett Abdai Zsolt önkormányzati képviselő, aki örömét fejezte ki, hogy ezzel az eseménnyel is népszerűsítik, erősítik a városi sportéletet a szervezők. Meglátása szerit növekszik a futók száma a városban, amelyet jól jelez az is, hogy a Soproni Parkerdőben - amely kiváló terep a futásra - egyre több olyan embert lehet látni, akik ennek a sportolási lehetőségnek hódolnak.

A szervezők az első három befutót éremmel díjazták.

Kérem, várjon... Kérem, várjon...