Időkapszulát találtak villanyszerelők Sopronban

Falvésés közben időkapszulára bukkantak soproni villanyszerelők a városban. Az üregből egy régi sörösüveg és egy papír került elő. A villanyszerelők az időkapszulát visszatették a falba, de valamit ők is hozzátettek az utókornak.

Egy 60-szor 60 centiméteres lyukat véstek szerdán egy falba villanyszerelők egy új elosztószekrénynek, amikor egy üregből előkerült egy régi sörösüveg, egy Soproni Alpesi volt benne – írta közösségi oldalán a Villanyszerelő Sopronban oldal. Hozzátették, hogy a Soproni Alpesiről még soha nem hallottak. Egy papír is volt benne, ami egy műanyag kávéspohárral volt letakarva. Esélyes, hogy a múltbéli üzenet egyszer már előkerült, ekkor kaphatta a kávéspoharat – tették hozzá.

„Félelmetes belegondolni, hogy míg mi kijártuk az általános iskolát, bóklásztunk a VOLT fesztiválon, vagy épp regisztráltunk az IWIW-re, addig ez az üzenet várta a sötétben, hogy ma megtaláljuk” – írták.

Az időkapszulát visszatették a falba, de egy picit a villanyszerelők is hozzátettek. Hogy mit, az a következő néhány évtizedben még titok marad – fogalmaztak.

Fotók forrása: Villanyszerelő Sopronban Facebook-oldal

Legnépszerűbb cikkek