| 2019. december. 19. | 1 perc olvasás

Idősek karácsonya

A többhetes adventi programsorozat után a karácsonyi ünnepséget is megtartották a Soproni Szociális Intézmény Balfi utcai Idősek Otthonában. A rendezvényen ajándékot vehettek át a lakók a város önkormányzatától, valamint a saját maguk által készített apróságokkal is meglepték egymást az ünnepség alatt.

Zenés műsor vezette fel a Balfi utcai Idősek Otthonának karácsonyi, ünnepi műsorát csütörtökön. Az intézményben sokat dolgoztak azon az elmúlt időszakban, hogy mindenkinek boldogan teljenek az ünnepek és a ünnepi készülődés. Ennek a sorozatnak a lezárásaként jött létre a karácsonyi ünnepi összejövetel is, ahol a város nevében Csiszár Szabolcs alpolgármester és Péli Nikoletta önkormányzati képviselő is jelen volt. Az ünnepi gondolatokat az alpolgármester osztotta meg az összegyűltekkel.

- Sopron mindig híres volt arról, hogy gondol azokra a polgáraira, akik több figyelemre, támogatásra és a közösség gondoskodására vágynak. Így van ez az időskorúakkal is, akik felé ilyenkor, az ünnepvárás meghitt pillanataiban is nagy szeretettel fordulunk- mondta az alpolgármester.

Az intézet lakói ajándékot is kaptak az önkormányzattól: két kávéfőzővel lepték meg a lakókat, hogy ezzel segítsék az idősek mindennapjait. Az intézménylakók sem érkeztek üres kézzel: az adventi készülődésben sok kézműves foglalkozáson vettek részt. Az ott készült apró ajándékokat pedig a műsor után egymás között osztották ki. 

Legnépszerűbb cikkek