Így használhatják fel a 2020/2021-es színházbérleteiket

A Soproni Petőfi Színház az évad folytatása kapcsán a bérletfelhasználásra vonatkozóan felmerült kérdésekre Pataki András, a Pro Kultúra Sopron Nonprofit Kft. ügyvezetője adott tájékoztatást.

- Bérleteseink 6 előadásra váltottak bérletet, mi most 8 előadást kínálunk, plusz 4 db félárú vásárlási lehetőséget a barlangszínházi évadra. Tehát nagyvonalúan túlteljesítjük a vásárláskori ajánlatot. Tesszük ezt azért, hogy a kulturális élet jó levegővel, örömtelien tudjon újraindulni. A törvényi előírások ránk is vonatkoznak, ezeket maradéktalanul betartjuk. A jelenlegi időszakban védettségi kártyával látogathatóak a kulturális rendezvények, ebben a lehetőségben tehát az ezzel rendelkező nézőink tudnak részt venni - emelte ki Pataki András. 
- Vannak bérlőink, akik különböző okok miatt nem rendelkeznek belépést biztosító dokumentummal, de rájuk is gondolni fogunk. Május 15-ig készítjük el a mostani helyzethez kapcsolódó szabályozásunkat, mely tartalmazni fogja ennek a csoportnak is a kártalanítását. Ennek lényege, hogy ha elhárul belépése elől az akadály (rendelkezni fog védettségi kártyával vagy megszűnik a korlátozó intézkedés), egy bőséges programkínálatból választhat kedvére valót a néző, a fennmaradó bérlethányadának mértékében.
Vannak bérleteseink, akik sajnálatosan elhunytak a covid időszaka alatt, osztozunk a családok gyászában. Társulatunk vallásos tagjai gyertyagyújtással, gyászmise megtartásával fognak fejet hajtani. Társulatunk önkéntes adománnyal segíti majd az elhunyt nézők szeretteit - részletezte az ügyvezető.

A színház dolgozói teljes körben rendelkeznek oltással, működnek a légsterilizáló berendezések, minden korábbi óvó intézkedést megtartottak, művészeik erőn felül dolgoznak. A színház készül az újranyitásra, várják a miharabbi találkozást. 

Legnépszerűbb cikkek