| 2018. október. 27. | 1 perc olvasás

II. Test és Lélek Fesztivál Sopronban

Ismét a jógáé volt a főszerep a második Test és Lélek Fesztiválon, amelynek keretében többféle irányzatot kipróbálhatnak a látogatók, akik a GYIK Rendezvényház minden szegletét kihasználva töltődhettek fel. A szervezők, Jahn Krisztina, Wollaston Erika és Janicsák Enikő célja az egészséges életmód, a jóga, a mozgás, a test és a lélek harmóniájának népszerűsítése.

A szervezők, Csiszár Szabolcs sportfelügyelő és Dr. Simon István köszöntötte a II. Test és Lélek Fesztiválra érkezőket. Sopron alpolgármestere szerint fontos, hogy az emberek egészségesek legyenek a testükben és a lelkükben is. Mint mondta, a szervezők egy olyan programot állítottak össze, amely bárkinek segít, hogy megtalálja az egyensúlyt.


fotó: Griechisch Tamás

Az esemény egy közös bemelegítő gyakorlatsorral indult, hiszen a joga esetében is fontos, hogy felkészüljön a test. Ezt követően jóga- és bodyART foglalkozások mozgatták át a testet és a lelket.


fotó: Griechisch Tamás

A GYIK emeletén változatos előadásokon érintették, többek között a párkapcsolat, önismeret, mentális és fizikai betegségek kapcsolatát, növényi étrend témaköröket. Az emeleti csendteremben relaxációs és meditációs foglalkozásokon vehettek részt a nyugalomra áhítozók, az alkotni vágyók pedig egész napos kreatív foglalkozások közül választhattak.
 

Kattintson egy képre a galériánk megtekintéséhez!

Legnépszerűbb cikkek