| 2017. november. 26. | 1 perc olvasás

II. Tigrisek Karate Kupa!

Nyílt utánpótlás karate és ügyességi versenyt tartottak a Vas- és Villamosipari Szakképző Iskola és Gimnázium tornatermében vasárnap. Az immár hagyománnyá vált megmérettetés elsődleges célja a karate népszerűsítése. A soproni egyesület versenyzői az éremtáblázat 3. helyét szerezték meg.

A II. Tigrisek Karate Kupán az utánpótlás versenyzők nem csak karate, hanem ügyességi és erőnléti versenyszámokban is indulhattak. Itt az egészen kezdő karatésok is összemérhették erejüket. A látványos versenyen a dobogósok éremmel és oklevéllel valamint a megmérettetetés élményével gazdagodtak. A kupa egyik fő célja ugyanis, hogy versenyzési és gyakorlási lehetőséget biztosítson a rendező Shotokan Tigrisek SE- Sopron valamint a környező egyesületek tagjainak. A kupán közel 100 induló volt, 300 nevezéssel. A szervezéshez jelentős támogatást nyújtott Sopron MJV Sportfelügyelete.


fotó: Griechisch Tamás

Az eredményhirdetésen Barcza Attila az Ifjúsági, Turisztikai és Sport Bizottság elnöke is részt vett, aki a kupa díjazottjainak érmeket és okleveleket adott át.

A soproni egyesület versenyzői az éremtáblázat 3. helyét érték el 7 arany, 7 ezüst és 8 bronz érem megszerzésével. A legeredményesebb egyesület a kőszegi Budoka lett.


fotó: Griechisch Tamás

A versenyre 10 egyesület tagjai adták le nevezésüket. A soproni csapat mellett Kőszegről, Sárvárról, Keszthelyről, Dombóvárról, Budapestről, Szombathelyről, Tatáról, Zalaegerszegről és az ausztriai Oberpullendorfból is érkeztek versenyzők, az 5 éves korosztálytól egészen a 40 év felettiekig.

fotók: Griechisch Tamás

Kattintson egy képre a galériánk megtekintéséhez!

Legnépszerűbb cikkek