| 2017. május. 8. | 1 perc olvasás

III. Magyar Önkormányzatok Foci Kupája - Szép volt fiúk!

Vasárnap került megrendezésre Budapesten a Magyar Önkormányzatok Foci Kupája, ahol a 64 csapatos mezőnyben remekül helyt állt a soproni csapat.

A szabadidős sportesemények választékát folyamatosan és látványosan gazdagító házigazda társaság három korábbi önálló eseményét egyesítette ezzel a programmal. A korábbi Kelet, illetve Nyugat Kupát, illetve a fővárosi önkormányzatok csapatait pályára hívó tornákat „egy tető alá hozva” egyetlen versenynap leforgása alatt bonyolította le hatalmas sikerrel. Érdekessége a tornának a magas résztvevői létszám, hiszen a benevezett csapatok közel hatszáz játékossal képviseltették magukat. 

Számos kísérőprogrammal is készültek a szervezők, így többek között egészségszűrő programmal, autó kiállítással, gyermekeknek kreatív kézműves foglalkozásokkal, lufi hajtogatással, ugráló várral, valamint 3D rally autó szimulátorral is megismerkedhettek a kilátogatók.

A szervezők komoly hangsúlyt fektettek arra is, hogy összefogva a résztvevő önkormányzatokkal karitatív jellegű társadalmi szerepvállalás is helyet kapjon a rendezvényen, így az idei évben a  Heim Pál Gyermekkórház Fejlesztéséért Alapítvány számára szerveztek jótékony célú ajándékgyűjtést is. 

A főszerep azonban természetesen a labdarúgásé volt, ahol igazán parázs összecsapások is voltak, de természetesen a sportszerűség nem szorult a háttérbe, így egy remek hangulatú rendezvényt sikerült szervezni, ahol új ismeretségek és barátságok is születtek. 

A soproni csapat remekül szerepelt a tornán, összesen hat mérkőzést játszva, a csoportjából továbbjutva egészen a legjobb nyolcba kerülésig menetelt. 

Gratulálunk a fiúknak! 


fotó: sopronmedia.hu

fotó: sopronmedia.hu

fotó: sopronmedia.hu

Legnépszerűbb cikkek