| 2018. február. 27. | 1 perc olvasás

Indul a párharc!

Szerdán 18 órától kezdetét veszi a Sopron Basket és a Fenerbahce Euroliga negyeddöntő párharca.

A párharc tétje a FINAL4 szereplés, melyhez az egyik félnek két győzelmet kell szereznie. A negyeddöntő menetrendje most nem olyan feszes, mint a korábbi években, a mérkőzések között egy hete lesz a csapatoknak, hogy rápihenjenek, felkészüljenek a folytatásra.  Az új esztendőben mindkét csapatnál történtek változások. Crystal Langhorne helyére  a jövő embere, Alaina Coates érkezett. Jól halad a beépítése, de a szakvezetés még nem várhatja azt, amit Langhorne nyújtott.

A törökök nem kényszerből, hanem a keret további erősítése céljából igazoltak, és nem is akárkiket! Giorgia Sottana és Lynetta Kizer egyaránt klasszisok a maguk posztján.


www.wb-sopron.com

Nagy számú török fanatikus érkezése várható a szomszédos Ausztriából, így a hazai szurkolóknak is a legjobbjukat kell elővenni, hogy érvényesüljön a hazai pálya előnye! Emlékezzünk csak vissza 2009-re, amikor a Bourges elleni Euroliga negyeddöntő során már a bemelegítéskor telt ház, forró hangulat fogadta a csapatokat. Utólag a franciák elmondták, hogy gyakorlatilag abban a pillanatban eldőlt a mérkőzés kimenetele és a soproni együttes  bejutott a FINAL4-ba.


www.wb-sopron.com

Az óriási érdeklődés miatt kérik, hogy mindenki időben érkezzen a csarnokba. A szünetben dobójátékkal készülnek, és Crystal Langhorne mezét is kisorsolják! A tombola jegyek megvásárolhatók a szurkolói csoport képviselőinél, illetve a portánál szemben felállított standnál. A bevétel egészét a szurkolói csoportnak ajánlják fel drapériák gyártására!

A mérkőzésről Hajrá Sopron című műsorunknak nyilatkozott Határ Bernadett és Dubei Debóra:

Legnépszerűbb cikkek