| 2021. november. 10. | 1 perc olvasás

Információk a 2021-es Soproni Adventről

Idén november 26. és december 23. között lesz az adventi vásár Sopronban, ezúttal két várkerületi helyszínen: a Mária-oszlop melletti rendezvénytéren, valamint a Rondellánál. A karácsonyfa ezúttal is a Várkerületen lesz.

A Fő tér továbbra is részben munkaterület, így a rendezvény helyszíneként nem lehet igénybe venni. A Mária-oszlop és a Rondella közötti területen várhatóan a terasszal rendelkező helyi vállalkozások fogják kínálni termékeiket.

Az adottságokat és a lehetőségeket figyelembe véve a rendezvény területén önálló színpad és színpadi program nem lesz, de bemutatják az adventi időszak gazdag programkínálatát, így nem marad senki koncertek, előadások nélkül. Rajzpályázatot idén is hirdetnek, a kalendárium várhatóan a Rondellánál lesz.
Nem maradnak el a hagyományos adventi gyertyagyújtások sem, ezek vasárnaponként 18 órakor lesznek. Idén a népszavazás 100. évfordulója teszi különlegessé az adventi időszakot. Szeretnének az ünnepi fények területén is újdonságokkal szolgálni.


A szervezők folyamatosan figyelik a járványhelyzet alakulását, valamint a jogszabályi környezetet. A változások rugalmasságot, illetve folyamatos újratervezést igényelnek a szervezők részéről is.

Legnépszerűbb cikkek