| 2018. június. 22. | 1 perc olvasás

Informatikai adomány a kárpátaljai Csongor településnek

Közel egymillió forint értékű informatikai adománycsomagot adtak át pénteken a Sopron Segít Közalapítvány és a Szent Benedek Idősek Háza közös gyűjtésének köszönhetően Csongor település számára.

Sopron már többé éve igyekszik adományokkal támogatni az általa patronált kárpátaljai Csongor települést, amelynek során idén a Sopron Segít Közalapítvány és a Szent Benedek Idősek Háza szervezett közös gyűjtést. 

Az idei akció június elsejétől július tizenharmadikáig tartott, melynek során ezúttal elsősorban használt, de még működőképes laptopot, notebookot, monitort és egyéb számítástechnikai eszközöket vártak az adományozóktól. A gyűjtés  eredményességét bizonyítja, hogy a közel másfél hónap alatt közel egymillió forint értékben sikerült informatikai eszközöket gyűjteni, amelyek átadásra is kerültek. 

A pénteki átadóünnepségen Barcza Attila, Sopron és térsége országgyűlési képviselője valamint Filep Márk, a Szend Benedek Idősek Háza nevében adta át Csongor település polgármesterének Baksa Tibornak az adományt, aki köszönetét fejezte ki a soproniak nagylelkű segítségéért és egyben tolmácsolta a csongoriak köszönetét. 


fotó: Leczovics Zsolt

fotó: Leczovics Zsolt

fotó: Leczovics Zsolt

fotó: Leczovics Zsolt

fotó: Leczovics Zsolt

fotó: Leczovics Zsolt

Legnépszerűbb cikkek