| 2023. március. 12. | 1 perc olvasás

IPA-szervezetek találkoztak Sopronban

Az IPA tavaszköszöntő bál keretében, együttműködési megállapodást írt alá az IPA Győr-Moson-Sopron Megyei Szervezete, az IPA Olasz Szekció XXI. Friuli-Venezia-Giulia Tartományi Szervezet Monfalconei Szervezetével. Ebből az alkalomból 8 fős delegáció érkezett Olaszországból. Az eseményen részt vett dr. Farkas Ciprián polgármester.

Az együttműködés célja a szolidaritás, a kölcsönös segítségnyújtás a kulturális és sportkapcsolatok bővítése, szakmai és információcsere elősegítése a két szervezet között.

Az IPA (International Police Assocation) megalakulása óta a világ egyik legjelentősebb szervezetévé vált, melynek mottója „Barátsággal szolgálni”. Célja a rendvédelem területén dolgozó személyek összefogása, akik egy barátságon alapuló szervezetben szabadon tudnak beszélgetni, eszmét cserélni és kapcsolatot teremteni.

Az IPA a világ egyik legnagyobb non-profit szervezete, mely 1950. évi megalakulása óta folyamatosan fejlődik, s mára 68 ország, több mint 380.000 aktív és nyugállományú rendvédelmi dolgozóját kovácsolja össze.

Kattintson egy képre a galériánk megtekintéséhez!

Legnépszerűbb cikkek