| 2017. május. 28. | 1 perc olvasás

Ipartestületi küldöttgyűlés volt Sopronban

A hétvégén tartotta éves küldöttgyűlését a Sopron és Vidéke Ipartestület. A tanácskozáson részt vett Sopron polgármestere, Dr. Fodor Tamás is.

A jelenlévők megemlékeztek a nemrégiben elhunyt iparosról Csonka Tivadarról, akit az örökös tagok sorába emeltek, valamint családjának átadtak egy posztumusz örökös tagsági ezüstláncot.

A küldöttgyűlésen megjelentek elfogadták a 2016. évről szóló éves beszámolót, és költségvetést is. Kiemelt téma volt az idei évre szóló költségvetési tervezet és cselekvési program is, amiről teljes tájékoztatást kapott a taggyűlés.

A küldöttgyűlésen Károlyi Gyula, a Sopron és Vidéke Ipartestület elnöke bejelentette, hogy a bíróság elfogadta a megújított alapszabályt.

Az ülésen Dr. Fodor Tamás polgármester is részt vett, és méltatta a testület városunkért tett munkáját, valamint beszélt arról is, hogy a megújult szakképzésnek köszönhetően remélhetőleg hamarosan egy fiatal és ambiciózus generáció tagjait is köszöntheti majd az ipartestületi tagság, hiszen fontos, hogy a soproni iparos szakma az elkövetkezendőkben gyarapodjon, ezzel is megőrízve és életben tartva a város iparosai által elvégzett munkákat.

A küldöttgyűlés zárásaként átadásra kerültek a szervezet kitüntetései és oklevelei is. 

 

Legnépszerűbb cikkek