Ismét a megszokott helyszínen működnek a szakrendelések a Soproni Gyógyközpontban

A Soproni Gyógyközpont korábban elköltözött szakrendelései a járványügyi helyzet kedvező alakulása miatt ismét a megszokott helyszíneken működnek.

A zsúfoltság elkerülése és a rövidebb várakozási idő érdekében a szakrendelések – az akut esetek ellátásának kivételével - előjegyzés alapján fogadják a betegeket. Telefonos időpontkérésre a 99/514-205 vagy 514-206 számokon vagy egyes szakrendelések esetében a Soproni Gyógyközpont honlapján feltüntetett elérhetőségeken van lehetőség.

A népegészségügyi szűrővizsgálatokra a behívólevélben szereplő időpontokban várják az érintetteket. Laboratóriumi vérvételre háziorvosi beutalóval 8 és 13 óra között, a 99/514-313 telefonszámon vagy elektronikus úton a www.sopronigyogykozpont.hu oldalon keresztül is lehet időpontot foglalni. A lakosságot arra kérik, hogy a szakrendelésekre pontosan érkezzenek, a kapott időpont előtt legfeljebb 10 perccel jelenjenek meg a vizsgálatokon.

A szakrendelésekre érkezők a Győri úti előszűrő ponton keresztül testhőmérséklet-mérés, kézfertőtlenítés és előzetes regisztráció után léphetnek be a kórház területére. A Soproni Gyógyközpont teljes területén továbbra is kötelező az orrot és szájat eltakaró maszk használata és a 1,5 méteres védőtávolság betartása. 

A szakrendelések elérhetősége:

  • Urológiai szakrendelés III. épület, földszint
  • Traumatológiai szakrendelés III. épület, földszint
  • Aneszteziológiai szakrendelés III. épület, földszint
  • Belgyógyászati és Nefrológiai szakrendelés V. épület, földszint
  • Tüdőgyógyászati szakrendelés IV. épület, földszint
  • Bronchoscopia IV. épület, földszint

Borítókép; illusztráció 

Legnépszerűbb cikkek