| 2021. augusztus. 15. | 1 perc olvasás

Ismét Sopron környékén lépett pályára az FTC öregfiúk csapata

Élménydús volt a hétvége Lövőn, ahol a búcsún és családi pikniken egyebek mellett koncerteken, vetélkedőkön és különféle bemutatókon vehettek részt az érdeklődők. A kétnapos esemény záró programjaként a ferencvárosi öregfiúk csapata Sopron és környéke közéleti válogatottjával mérkőzött.

Nagy sikerrel járja az országot a Ferencvárosi Torna Club öregfiúk csapata, amely szombaton még Pécsett lépett pályára, vasárnap délután pedig a lövői búcsú és családi nap fénypontjaként az első félidőben a lövői öregfiúk csapatával mérkőzött meg. Sokan voltak kíváncsiak a meccsre, amelynek második félidejében Sopron és térsége közéleti válogatottjával játszott a zsinórban négy bajnoki címet szerző FTC öregfiúk együttese.


fotó: Griechisch Tamás

Sopron és környéke közéleti válogatottját Barcza Attila, Sopron és térsége országgyűlési képviselője vezette. A gárdát a környék több mint tíz polgármesterén kívül Németh Zoltán, a megyei közgyűlés elnöke, Ivanics Ferenc, a megyei közgyűlés alelnöke, valamint Csiszár Szabolcs, Sopron alpolgármestere erősítette.


fotó: Griechisch Tamás

Barcza Attila a mérkőzés előtt azt mondta, hogy az együttes a pályán kívül is egy csapatként dolgozik. Hangsúlyozta továbbá, hogy a kétnapos lövői esemény a sportnak és az egészséges életmódra való nevelésnek az ünnepe, majd örömét fejezte ki, hogy sok száz néző látogatott ki a mérkőzésre és a programokra.


fotó: Griechisch Tamás

A barátságos meccset végül a Fradi nyerte kilenc kettőre. Az öregfiúk legutóbb augusztus 7-én játszottak Sopron környékén, akkor Fertőszéplakon léptek pályára. 

Kattintson egy képre a galériánk megtekintéséhez!

Legnépszerűbb cikkek