| 2022. augusztus. 31. | 1 perc olvasás

Ismét vár minden korosztályt a Kópházi Borpiknik!

A tavalyi nagy sikerre való tekintettel idén is megrendezik a Kópházi borPikniket. A Payrits Családi Pincészet melletti lovardában 10 órától ingyenes gyermekprogramokkal, 19 órától pedig neves előadók koncertjeivel és Retro Partyval várják az érdeklődőket.

Hagyományteremtő szándékkal szervezte meg tavaly először a Payrits családi pincészet vezetője, Attila és a lelkes falubeliekből álló Kópházáért Za Koljnof Egyesület az egésznapos programsorozatot, mellyel a falu horvátainak és magyarjainak összekovácsolása, valamint a környékbeliek számára színvonalas szórakozási lehetőség biztosítása volt a céljuk.

– A tavalyi piknik a vártnál is jobban alakult, ezért idén újból belevágtunk – tudtuk meg Payrits Attilától. – Délelőtt olyan érdekes programok várják a gyerekeket, mint a lovaglás, az ugrálóvár vagy a lufihajtogatás. Délután láthatnak az résztvevők többek között kangoo-bemutatót, az Aforceel TSE tánccsoport és a Dirty Dance Sopron, továbbá a Hoffer Suli fellépését. Este természetesen már a felnőtteké lesz a főszerep. A  What' supci kezd, majd olyan neves retró előadók koncertjein tombolhatnak, mint Rony, az Ámokfutók és az UFO Update, majd a hajnalig tartó fergeteges hangulatról Dj Borgulya gondoskodik.

Mivel borpiknikről van szó, természetesen több pincészet kínálja portékáit a rendezvényen. Hogy az autóval érkezőknek se kelljen a járműveikre figyelniük, őrzött parkolóval várják őket a rendezvény mellett.

Borítókép forrása: istockphoto

Legnépszerűbb cikkek