| 2021. szeptember. 1. | 1 perc olvasás

Italozás közben rabolták ki a férfit

A soproni rendőrök néhány órán belül azonosították és elfogták a bűncselekmény feltételezett elkövetőit.

Egy 27 éves férfi tett bejelentést a Soproni Rendőrkapitányságon, 2021. augusztus 31-én, hogy a hajnali órákban alkalmi ismerősei, italozás közben, kirabolták őt.

A sértett elmondta a nyomozóknak, hogy hajnali fél egy körül a soproni piactér közelében, az utcán ismerkedett össze három fiatallal. Italt vásároltak, amit együtt fogyasztottak el. A fiúk váratlanul, minden előzmény nélkül rátámadtak, megütötték, amitől ő a földre került, eközben lerángatták válláról, majd elvették tőle a készpénzét, személyes iratait, bankkártyáját, laptopját tartalmazó táskáját. Felsőruházatából kibújva tudott csak kiszabadulni támadói szorításából és elmenekülni a helyszínről.

A soproni rendőrök adatgyűjtés, tanúkutatás eredményeként néhány órán belül azonosították a bűncselekmény három fiatalkorú feltételezett elkövetőjét, akiket elfogtak és a helyi rendőrkapitányságra előállítottak. A fiúkat a nyomozók csoportosan elkövetett rablás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt – őrizetbe vételük mellett – gyanúsítottként hallgatták ki. Egyikük lakóhelyén a  sértett laptopját és annak töltőjét is megtalálták és lefoglalták a rendőrök.


Fotó: police.hu

Borítókép; police.hu 

Legnépszerűbb cikkek